Loading...

KIV en TEFAF 06-03-2018

Tijdens KIV, Kunst in Valkenburg en TEFAF zijn wij ieder zondag geopend voor een open atelier. 

 

De precieze data zijn: 11, 18 en 25 Maart 2018.

 

U kunt ons vinden aan de Oranjelaan 20, te Valkenburg a/d Geul.

 

KunstwerkT - TV Valkenburg 30-04-2017

In de lente van 2017 heb ik een interview gedaan met TV Valkenburg, voor hun programma KunstwerkT. Bekijk het volledige interview via deze link:

 

https://www.youtube.com/watch?v=7Us6Pu4KaEM&index=26&list=PLiLk712kYzMO3llqoEIFyCsGTDoH8H4-D

2012 29-03-2016

Wat zijn er toch veel mensen die kijken en niets zien.

Zou het een tekort aan hersenen of fantasie zijn?

Ze kunnen natuurlijk ook blind zijn.

Ach ga dan maar dood zonder genoeg gezien te hebben.

Jammer dan........eeuwig jammer dan.

 

Wat zijn er toch veel mensen die voelen zonder te voelen.

Zou het een tekort aan gevoel zijn?

Ze kunnen natuurlijk ook gevoelloos zijn.

Ach ga dan maar dood zonder genoeg gevoeld te hebben.

 

Jammer dan........eeuwig jammer dan.

 

 

-Con Tonnaer 2012

 

 

EXTRA OPEN DAGEN 27-03-2016

In het kader van Kunst In Valkenburg (KIV) en Tefaf zijn er de afgelopen weken een aantal extra open dagen geweest in de galerij, te Valkenburg Oranjelaan. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben wij zeer interessante gesprekken mogen voeren en hebben we weer veel mensen blij mogen maken met schilderijen en andere creatieve uitspattingen.

Wij willen graag iedereen bedanken voor de belangstelling en vele gezellige middagen. Vanaf zondag 17 april zijn wij weer geopend op de reguliere tijden. (iedere zondag vanaf 14.00u) 

 

 

 

Drievuldigheid kunst-wijn-culinair in atelier Tonnaer 24-05-2015

Con Tonnaer, Gernot Becker en Jerôme Trimbos tonen hun kunsten tijdens deze besloten avond-proeverij in de Valkenburgse vestiging van Con Tonnaer.

 

Con exposeert exclusief in Museum Thorn 29-10-2014

Thorn, het 'witte dorp' is de plek waar de familie Tonnaer zijn wortels heeft. Vandaar dat Con niet lang hoefde na te denken voordat hij toestemde in de exclusieve expositie dit najaar.

De titel van deze tentoonstelling is dan ook tweeledig voor de insiders, want ook voor Con start alles met een wit doek.

Weekend expositie drie kunstenaars tijdens Tefaf en KIV 01-03-2012

vier kunstenaars
drie weekenden
twee galerieën
één passie

17-18 & 24-25 MAART - 31 MAART-1 APRIL VAN 14 TOT 19 UUR

 


 

Tijdens de Tefaf en KIV weken vindt u Con Tonnaer in zijn atelier aan de Oranjelaan. Drie weekenden lang kunt u veel van Con Tonnaer's werken bewonderen in zijn eigen atelier en expositieruimte in Valkenburg. Maak een praatje met de schilder zelf én bekijk zijn aanstekelijke werklust in het atelier. In de expositieruimte kunt u bovendien genieten van de levendige beelden van de bekende Belgische kunstenaar Eddie Symkens. Vergeet niet om daarna een bezoek te brengen aan de vlakbij gelegen huisgalerie Villa Diana, waar schilderes Maria Verstappen en edelsmid Jan van den Bragt hun werken in huiselijke sfeer presenteren.

 

Werk van Con in beeld bij TVL Business bedrijfreportage van firma DOOR 11-01-2012

Bij de uitzending van TVL Business van zondag 8 januari 2012 over het bedrijf DOOR communicatie & vorm zijn meerdere malen de werken van Con goed uitgelicht in beeld. Kijk zelf mee:

 

Cultureel Literair café in het 'witte stadje' Thorn 11-12-2011

Con was te gast tijdens het cultureel literair café in Thorn in December. In een vragenspel bijgewoond door een 60-tal kunstliefhebbers, lukte het de interviewster op onderhoudende wijze hem enige geheimen over de inspiratie en het leven van kunstenaar Con Tonnaer te ontfutselen.

Vroeg werk ontdekt uit 1973 ! 11-07-2011

Aardig om nog eens terug te zien is dit vroege werk, dat bij toeval werd ontdekt door een familielid. Bijna 40 jaar oud is dit schilderij, geschilderd door de toen 27 jarige Con Tonnaer.

Tonnaer exposeert bij HIP in Amsterdam 26-05-2011

Vanaf 26 mei tot eind Augustus 2011 kunt u een geselecteerde collectie van Con's nieuwste werken bewonderen in Amsterdam bij HIP Kunst en Style (Op de hoek van de Hobbemastraat en de PC Hooftstraat).

Jörgen Blom, de eigenaar van HIP combineert al jaren zijn trendy Hair Innovation bedrijf met kunstexposities. Vooralsnog zijn Con's werken daar tot eind September te bewonderen.

 

 

 

KiV 2011 groot succes 21-04-2011

De afgelopen kunstexpositie Kunst in Valkenburg (KiV), de vierde editie alweer, was opnieuw een groot succes. De kleuren en vormen die het werk van Con Tonnaer zo kenmerken komen prachtig tot hun recht op deze unieke locatie: de kloostergang van Château St. Gerlach. De schilderijen van Con Tonnaer werden dit keer geflankeerd door de keramische mensfiguren van de Belgische beeldend kunstenaar Eddie Symkens; een bijzonder geslaagde combinatie. Voor degenen die KiV gemist hebben of er volgend jaar weer bij willen zijn: de vijfde (lustrum)editie wordt gehouden van 17 maart tot 1 april 2012, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur in de kloostergang van Château St. Gerlach.Meer informatie vindt u op www.kunstinvalkenburg.nl

 

 

Express yourself 16-03-2011

Met veel kleur en bijzondere vormen brengt Con Tonnaer zijn gevoelens en gedachten over op het witte doek. KMS California nodigde hem eind februari uit voor een expositie op hun stand in de Xpo hallen in Kortrijk. Voor hun was Con de perfecte weerspiegeling van het thema express yourself. Dat deed hij letterlijk door een nieuw doek te schilderen op hun stand. Een pure vorm van jezelf tonen. Je kon het zien, voelen en ruiken.DOOR | ACCELERATING YOUR BUSINESS

DOOR | accelerating your business